Plata online a debitelor, prin intermediul ETAX. Sistemul electronic oferit de Primăria Năvodari înregistrează peste 3.200 de utilizatori

0
1840

Dorim să reamintim tuturor contribuabililor posibilitatea achitării online a taxelor și impozitele locale, prin intermediul sistemului electronic de plată ETAX.

Peste 3.200 de persoane fizice și juridice folosesc, în prezent, sistemul ETAX oferit de Primăria Orașului Năvodari pentru plata online a impozitelor și taxelor locale.

Totodată, sistemul electronic ETAX oferă posibilitatea achitării online a amenzilor și a altor taxe locale, fără a fi necesară autentificarea cu user și parolă. În secțiunea PLATĂ ALTE TAXE, contribuabilii persoane fizice ori juridice pot achita eventuale amenzi contravenționale, dar și taxe locale pentru eliberarea autorizației de construire, eliberarea certificatului de urbanism, eliberarea certificatului nomenclator stradal, taxa judiciară de timbru, taxa stare civilă, taxa pentru autorizație tramă stradală ș.a.

Sistemul electronic de plată ETAX este util atât pentru plata online a debitelor, cât și pentru vizualizarea patrimoniului (clădiri, terenuri, mijloace de transport, garaje), consultarea listei taxelor și impozitelor locale datorate și a plăților efectuate.

Plățile electronice prin serviciul online ETAX se fac în condiții de siguranță deplină. Dacă aveți întrebări ori întâmpinați dificultăți în utilizarea sistemului electronic de plată ETAX, vă rugăm să solicitați asistență la numărul de telefon 0241.762.675, interior: 30.

Mai multe informații găsiți pe pagina noastră de internet, în secțiunea ETAX: https://etax.primaria-navodari.ro