Comunicat de presă din 15.05.2017

1961

COMUNICAT DE PRESA 15.05.2017

DREPT LA REPLICĂ REFERITOR LA SITUAȚIA PODULUI RUTIER

Vă aducem la cunoștință că podul rutier reprezintă o prioritate pentru noi, astfel având deja în vedere execuția unei reparații capitale a acestuia în cadrul unui proiect mai amplu care prevede execuția drumului dintre Năvodari și orașul Ovidiu, însă am întâmpinat reale și grave probleme, în sensul că în timpul lucrărilor au fost descoperite rețele aparținând SC ENEL SA de care nu avea nimeni cunoștință și care nu au fost prevăzute în avizele inițiale, nefiind emis, totodată, acordul pentru a elibera amplasamentul de rețele CONPET care sunt scoase din uz.
Modificarea poziției cablurilor urmează să se facă în cadrul proiectului de execuție, aceasta reprezentând modificarea întregului proiect inițial.
Pentru acest aspect constructorul a fost notificat să semneze contractul cu SC ENEL SA pentru proiectarea și execuția lucrării rețelelor aflate în amplasamentul investiției.
La acest moment, inspectoratul de Stat în Construcții a sistat lucrările de execuție a părții carosabilului pentru a se face expertiza tehnică cu privire la anumite neconformități identificate pe diferite tronsoane de drum, expertiza tehnică care a fost contractată și se află în curs de elaborare în acest moment, urmând să fie definitivă în zilele următoare.
Vă asigurăm de toată implicarea noastră și soluționarea problemei în cât mai scurt timp, în condițiile date.