Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, și managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dr. Cătălin Grasa, s-au aflat astăzi la Năvodari, pentru a evalua stadiul pregătirilor în vederea deschiderii spitalului de la Năvodari.

Cei doi, însoțiți de primarul Florin Chelaru și viceprimarul Liliana Mară, au făcut un tur al tuturor saloanelor unității medicale care va funcționa ca secție externă a Spitalului Județean.

În momentul de față, se fac ultimele pregătiri pentru montarea aparaturii medicale achiziționate de Consiliul Județean Constanța, în timp ce angajările și detașările cadrelor medicale de la Spitalul Județean Constanța sunt în plină desfășurare.

După vizitarea tuturor saloanelor unității medicale, Marius Horia Țuțuianu a dat asigurări că deschiderea spitalului de la Năvodari va avea loc în prima parte a lunii septembrie.

Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari va avea Unitate de Primiri Urgențe – SMURD și 9 specialități medicale: cardiologie, medicină internă, neurologie, dermatovenerologie, chirurgie, ORL, pediatrie, imagistică, laborator de analize.

Clădirea viitorului spital de la Năvodari a fost reabilitată și modernizată de Primăria Orașului Năvodari, o investiție de circa 4 milioane de lei din bugetul local.