Rotire de cadre, schimbare de trupe la Primaria Navodari, la sfarsit de an

0
239
primaria-nav

primaria-navMai multe functii publice au fost miscate conform Legii 188/1999 Legea privind Statutul functionarilor publici (R2) cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 215/2001 privind administratia publica locala.

Primarul Nicolae Matei face cateva mutari importante, in speranta resuscitarii activitatii functionarilor publici din cadrul administratiei publice locale.

Noutatea este ca, incepand cu data de 29.12.2015, d-na Aura Bozdoacă, director in cadrul Directiei Juridice si de Asistenta Sociala este transferata in cadrul Institutiei Prefectului Constanta, drept urmare, functia de la Navodari este ocupata, prin dispozitie de primar, de d-na Oana Mereuţă, cea care pana acum se ocupa de compartimentul de Relatii Publice. Atributiile privind relatiile publice vor fi preluate de d-na Andreea Florentina Ion si d-na Ioana Maria Abagiu.

Responsabil temporar la Directia Juridica, pana la jumatatea lunii mai 2016 a fost numita d-na Sineschi Mariana.

D-na Aura Oancea, din cadrul Compartimentului Resurse Umane a fost numita cu atributii la Directia de Asistenta Sociala, iar d-na Ciocan Marinela a fost avansata cu responsabilitati de la Compartimentul Autoritate Tutelara la Compartimentul Resurse Umane.

Incepand cu data de 01.01.2016, d-nului Mandila Iancu, dupa 25 de ani de serviciu in cadrul Compartimentului Urbanism al Primariei Navodari i-au fost semnate actele de pensionare.

D-nul Pascu Ninel, prin dispozitie de primar a fost mutat de la Compartimentul Urbanism la Gospodarie Comunala in cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat. Ulterior, acesta si-a inaintat demisia cu acordul partilor, incepand cu data de 11.01.2016, demisie care a fost aprobata.

Atributiile acestuia vor fi preluate de d-na Steflea Petrica, incepand cu data de 31.12.2015.