navodariNăvodari ar putea deveni orașul cu cei mai activi voluntari, asta după ce proiectele tinerilor de la Biblioteca Pontus Euxinus din oraș au fost nominalizate în finala Galei Naționale a Voluntariatului, la două secțiuni: Proiectul de voluntariat al anului și Voluntarul anului, în persoana tînărului actor Abdul-Cair Latip. 

„Ambasadorii bibliotecii” sunt finaliști în Gala Națională a Voluntarilor! Programul dezvoltat de Biblioteca Pontus Euxinus din Năvodari, și coordonat de profesorul Gabriela Roșca a fost selectat printre cele mai bune inițiative sociale de anul acesta, iar năvodărenii care își doresc să îi susțină pe mai departe pe tineri, au acum ocazia să-i voteze.

Pentru „Proiectul de Voluntariat al anului”

http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/ambasadorii-bibliotecii-599

Pentru „Voluntarul Anului”, Abdul-Cair Latip

http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/abdul-cair-latip-607

Lansat anul trecut, în luna ianuarie, programul de voluntariat ,,Ambasadorii bibliotecii’’, a reușit să transforme biblioteca de la Năvodari într-un adevărat centru de cultură, de recreere, de dezvoltare personală și de învățare. Coordonarul Proiectului, Gabriela Roșca împreună cu cei 23 de voluntari le-au oferit năvodărenilor și nu numai o grămadă de activități inedite. Cursuri de limba engleză pentru copii și adulți, cursuri de calculatoare pentru copii, ateliere de creație, work-shop-uri de teatru și evenimente culturale.

VEZI VIDEO