Modalități de plată a impozitelor și taxelor locale. Peste 12.300 de utilizatori ETAX!

0
4570

Ne dorim să eficientizăm interacțiunea cu fiecare dintre contribuabilii noștri și să fie evitate, astfel, cozile la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe Locale Năvodari redeschise astăzi, începând cu ora 08.30, după finalizarea operațiunilor tehnice specifice închiderii și deschiderii de an fiscal.

Vă reamintim, pe această cale, că aveți posibilitatea să achitați taxele și impozitele locale prin intermediul sistemului electronic de plată ETAX. Detalii găsiți pe pagina noastră de internet, în secțiunea ETAX 
An de an, a crescut numărul utilizatorilor sistemului electronic Etax, ajungând astăzi la peste 12.300 persoane fizice și juridice care s-au convins de utilitatea sistemului online.

O altă modalitate de achitare online a debitelor este platforma Regista!

Potrivit HCL nr. 210/20.12.2023, pentru achitarea integrală a sumelor datorate bugetului local până la data de 31 martie 2024, se acordă bonificații de 10% pentru persoanele fizice, respectiv 3% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren și impozitului pe mijloace de transport.