Mesajul primarului Florin Chelaru de Ziua Mondială a Educației. Poeți și artiști, alături de beneficiarii Centrului de Zi

0
586

”Tuturor dascălilor și celor care sub o formă sau alta își pun priceperea și dăruirea în educarea copiilor noștri le spun că au toată prețuirea mea. Învățământul este singura soluție pe care o avem pentru a schimba în bine viitorul, pentru a redeveni o societate și o țară așa cum ne dorim cu toții. Iar dumneavoastră, dragi profesori, învățători și educatori aveți această uriașă responsabilitate. În calitate de primar și părinte de elev și student voi fi întotdeauna alături de școală și de dumneavoastră pentru că Educația trebuie să fie un drum comun și un scop asumat de toți”, a transmis primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, de Ziua Mondială a Educației.

Ziua Educației, sărbătorită la Centrul de Zi alături de poeți și artiști de la Teatrul ”Oleg Danovski” Constanța

Oaspeți de seamă au trecut, astăzi, pragul Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă din cadrul Direcției Asistență Socială.

Solista Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” Silvia Simionescu, artistul liric de la Teatrul ”Oleg Danovski” Gabriela Dobre, ing. poet Ottilia Ardeleanu și prof. dr. filologie Daniela Varvara au susținut recitaluri de muzică și poezie pentru beneficiarii Centrului de Zi, momente gândite cu scopul de a-i ajuta pe copii să conștientizeze rolul și importanța educației în viețile lor.

”În Năvodari se face educație cu bucurie și cu dragoste, în acest oraș există o bună sămânță de cultură”. ”Copiii sunt atât de câștigați”. Sunt gânduri așternute în Cartea de Onoare a orașului Năvodari, la finalul activității organizate astăzi, cu sprijinul voluntarilor Direcției Asistență Socială.

În semn de prețuire și mulțumire, copiii de la Centrul de Zi le-au oferit invitaților și seniorilor prezenți semne de carte personalizate cu mesaje despre însemnătatea Zilei Educației.