Întâlnire cu reprezentanții întreprinderilor sociale din orașul Năvodari, la Centrul de Afaceri

0
762

Primăria Orașului Năvodari și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța au organizat, astăzi, la Centrul de Afaceri Năvodari, un workshop tematic la care au participat reprezentanți ai întreprinderilor sociale din orașul Năvodari.

„Am găzduit, astăzi, la Centrul de Afaceri Năvodari o întâlnire tematică împreună cu reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța, cu participarea reprezentanților întreprinderilor sociale din orașul Năvodari. A fost un dialog aplicat, luna mai fiind declarată prin lege Luna promovării economiei sociale.
În cadrul întâlnirii de lucru, am discutat despre măsurile concrete de sprijin pe care administrația publică locală le poate acorda, conform normelor legale în vigoare, întreprinderilor sociale existente în orașul nostru.
Le-am transmis partenerilor mei de dialog deschiderea fără echivoc în a promova acest domeniu al economiei sociale la Năvodari și, totodată, angajamentul în a identifica în perioada următoare, alături de colegii mei, soluții la necesitățile și propunerile prezentate”, a declarat primarul Florin Chelaru pe pagina oficială de Facebook.