“Cum au năvodărenii grijă de părinții lor, chiar dacă îi despart mii de kilometri”. Un reportaj Radio Constanța despre serviciul social de îngrijire la domiciliu

0
192

Serviciul social de îngrijire la domiciliu oferit de Primăria Orașului Năvodari este un sprijin real pentru năvodăreni, mai ales pentru cei care își trăiesc viața la mii de kilometri de părinții în vârstă. Este cazul doamnei Erika din Năvodari, stabilită de mai bine de 20 ani în Statele Unite ale Americii.

“De când am descoperit că există acest serviciu, nu numai că sunt foarte mulțumită, dar stau și mult mai liniștită, știind că tata este pe mâini bune. Am descoperit acest serviciu absolut întâmplător, online, căutând o soluție să găsesc pe cineva care să aibă grijă de tata. Eu am fost în noiembrie, am stat aproape o lună și această muncă necesită multă grijă, nu numai muncă fizică și suport emoțional și tot ce ține de îngrijirea ființei umane. Doamna care se ocupă vine de două ori pe zi, ținem legătura, mă ține la curent, sunt și liniștită. Deci chiar sunt mai mult decât mulțumită”

„Vreau ca în scurt timp să creștem numărul de îngrijitori la domiciliu pentru a veni în întâmpinarea tuturor solicitărilor pentru acest serviciu social”, a transmis primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Mulțumim Radio Constanța pentru profesionalism! Reportajul integral poate fi ascultat aici: http://www.radioconstanta.ro/2022/02/15/cum-au-navodarenii-grija-de-parintii-lor-chiar-daca-ii-despart-mii-de-kilometri/?fbclid=IwAR25UgyqdUkrqY__IuW4kNGKTccNTcpr9GEvnmYKQ1AnMBfQV7ioETClniw

Pentru sprijin și informații suplimentare cu privire la serviciul social de îngrijire la domiciliu, puteți solicita echipa Direcției Asistență Socială la numărul de telefon: 0785.294.067, adresa de e-mail: sandu.sondra@primaria-navodari.ro și la sediul din Str. Sănătății, nr. 2.