Copiii și seniorii de la Centrul de Zi, invitați speciali la filmările noului sezon al emisiunii ”Poftiți pe la noi”, Antena 1. CUM AU DECURS FILMĂRILE

0
2572

Echipa de producție a emisiunii ”Poftiți pe la noi” de la Antena 1, cu sprijinul Primăriei Orașului Năvodari, s-a aflat timp de patru zile, în perioada 29 august – 1 septembrie 2023, în orașul Năvodari pentru filmările unui noi ediții a emisiunii, care are drept scop promovarea zonelor, afacerilor locale, a producătorilor, a meșterilor populari și a tuturor lucrurilor frumoase din România.

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru și echipa Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, alături de beneficiarii serviciului social oferit de Primăria Orașului Năvodari prin Direcția Asistență Socială, au fost invitați ai emisiunii, participând la nenumărate activități împreună cu Nea Mărin și echipa sa.

Vezi ”#GhiozdanulPentruToti. Primarul Florin Chelaru: Așa cum v-am obișnuit, prima zi de școală îi va găsi pe elevi cu rechizite și ghiozdane noi pe bănci

Cele patru zile de filmări au culminat cu un spectacol organizat de echipa de televiziune, în data de 1 septembrie, în stațiunea Mamaia Nord-Năvodari.

Mulțumim lui Nea Mărin și echipei sale pentru vizită și pentru frumosul spectacol surpriză din această seară! Vă așteptăm cu drag și la anul!”, a transmis primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina sa oficială de Facebook

”Mulțumim celui sau celei ce s-a gândit la acest Centru minunat, unde sunt înscriși copii talentați și frumoși, dar pentru care soarta nu a fost așa de darnică cu ei!”, spune Andrei, unul dintre copiii beneficiari ai Centrului de Zi.

CUM AU DECURS FILMĂRILE? O experiență unică!”, ”Mai poftiți pe la noi, Nea Mărin!”, sunt mesajele copiilor de la Centrul de Zi, la finalul unei săptămâni-maraton de filmări a echipei ”Poftiți pe la noi” de la Antena 1, în orașul Năvodari.

Zilele de filmări au fost magice!”, ”Un eveniment nesperat!”, ”O experiență de neuitat!”,  ”Mulțumim Antena 1 și realizatorilor emisiunii ”Poftiți pe la noi!” pentru inițiativa de a promova Centrul de Zi și tot ce fac oamenii aceștia de bine pentru copii și vârstnici din Năvodari!”, sunt și impresiile seniorilor care beneficiază de acest serviciu social oferit de Primăria Orașului Năvodari.

Redăm mai jos impresiile primite de la copiii și seniorii Centrului de Zi din cadrul Primăriei Orașului Năvodari – Direcția Asistență Socială:

”Încep prin a mulțumi conducerii Centrului de Zi și Antenei 1 pentru această experiență de neuitat! A fost o săptămână de excepție, o săptămână plină de activități benefice, o ieșire din zona de confort. Întâlnirea cu artiști pe care-i urmărim la TV a fost ceva nou pentru noi” – doamna Mira, beneficiar Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă Năvodari.

”A fost o săptămână minunată! Am trăit din plin momente de neuitat! Eu, personal, am simțit o vibrație înaltă, mi-a plăcut tot! A fost o săptămână de vis, cu momente de neuitat. Mulțumesc mult personalului care s-a ocupat de realizarea acestui program!” – doamna Elena, beneficiar Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă Năvodari.

”O săptămână altfel! Activități altfel, în afara Centrului. Am cunoscut oameni de televiziune, pe care îi urmăresc în emisiunile de la Antena 1 și am rămas plăcut surprinsă să constat că sunt la fel și pe sticlă, și în realitate. O săptămână cu joc și relaxare: echipa lui Nea Mărin și doamnele de la Centru (gașca mea). PS: Cu siguranță am făcut impresie!” – doamna Marga, beneficiar Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă Năvodari.

Un eveniment nesperat, care a venit către noi ca o binecuvântare. Prima bucurie pe care am simțit-o a fost atunci când am realizat că Centrul de Zi pentru Copii și Persoane Vârstnice de la Năvodari a trezit interes. Zilele de filmări au fost magice! Artiști prietenoși, respectoși. Mulțumim Antena 1 și realizatorilor emisiunii ”Poftiți pe la noi!” pentru inițiativa de a promova acest centru și tot ce fac oamenii aceștia de bine pentru copii și vârstnici din Năvodari! În speranța că noi toți am transmis un mesaj în întreaga țară drept exemplu de urmat” – doamna Dumitra, 64 de ani, beneficiar Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă Năvodari.

”O experiență unică! A fost o săptămână frumoasă cu echipa lui Nea Mărin. Mie mi-a plăcut la toboganele gonflabile, mi-a plăcut și la plantația de migdale. A fost frumos și la spectacolul de pe plajă, dar și la cofetărie. Mai poftiți pe la noi, Nea Mărin!” – Elena, beneficiar Centrul de Zi pentru Copii Năvodari.

Această săptămână a fost frumoasă cu Nea Mărin și echipa sa. Mi-a plăcut când am mers la plantația de migdale, mai mi-a plăcut când am mâncat migdale și când ne-am dat în tiroliană. Mi-a plăcut și când am mers la saltelele gonflabile și când am mers la cofetărie. Mi-a mai plăcut când am avut piesa de teatru și când a urcat pe scenă echipa lui Nea Mărin și repetiția cu Edi Stancu” – Nicoleta-Gabriela, beneficiar Centrul de Zi pentru Copii Năvodari.

”Ne-am simțit bine în preajma lui Nea Mărin și în preajma vedetelor. Ne-a umplut de bucurie și veselie!” – Maia și Iulian, beneficiari Centrul de Zi pentru Copii Năvodari.

Am trăit multe momente frumoase și am învățat lucruri noi în activitățile la care am participat în Centrul de Zi din 2017 până în prezent. Săptămâna aceasta nu m-am lăsat mai prejos și am considerat că trebuie să țin steagul sus și l-am ținut! M-am simțit minunat alături de echipa de filmare a emisiunii ”Poftiți pe la noi!” Și toate activitățile în care am fost implicată de realizatori mi-au demonstrat că vârsta este doar o cifră. Mulțumesc tuturor pentru tot!” – doamna Floarea, 81 de ani, beneficiar Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă Năvodari.

Datorită acestui eveniment care a avut loc în orașul nostru frumos Năvodari, am luat parte și noi, membrii CZPV. Am rămas plăcut impresionată de acest eveniment frumos de la Antena 1, condus de domnul Barbu Marin, cu vedete lui. Nu credeam vreodată că eu, la vârsta mea, să ajung să dansez pe o scenă în față la atâta lume, cu Nea Mărin și vedetele lui. Dar niciodată să nu spui niciodată! Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi și pentru copii!” – doamna Constanța, 70 de ani, beneficiar Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă Năvodari.

O experiență de neuitat, niciodată trăită în echipa plină de voioșie și prietenie! Ne-am făcut cunoștințe noi cu actorii echipei ”Poftiți pe la noi!”, plimbare cu barca pe Lacul Siutghiol, ne-am bucurat și ne-am simțit bine cu toții!” – doamna Bălan, beneficiar Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă Năvodari.

”Mulțumesc tuturor celor care au înlesnit petrecerea unor zile frumoase în compania unor artiști cunoscuți nouă! Au fost clipe frumoase, inedite, cu o atmosferă de neuitat! La vârsta mea nu visam să dansez pe scenă alături de artiști renumiți!” – M.M., beneficiar Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă Năvodari.

”Dragă Antena 1, vă mulțumim că ați venit pe la noi să faceți activități cu noi! Am fost foarte fericit că am mers cu autobuzul la plajă, la Aqua Magic și mi-a plăcut peste tot unde am mers. Eu nu am mai fost la Aqua Magic și mi-a plăcut foarte mult. Să mai treceți pe la noi!” – Giomacai, beneficiar Centrul de Zi pentru Copii Năvodari.