promenada navodariFoarte curând, promenada din apropierea plajei Năvodari va fi finalizată. În acest moment stadiul lucrărilor a atins 75 %, iar vremea este de partea constructorul, astfel că lucrările evoluează rapid.

Proiectul de suflet al primarului Nicolae Matei a fost unul controversat, cu numeroase opoziții ale afaceriștilor din zonă. Chiar și așa, proiectul a continuat, iar năvodărenii se vor putea bucura curând de o promenadă asemănătoare cu cele din statele occidentale.

Punctele forte sunt reprezentate de designul și iluminatul modern, foișoarele de observație, rondurile florale și fântânile arteziene. Turiștii și năvodărenii se vor putea bucura așadar de peisaj și vor putea face fotografii din foișoarele amplasate la înălțime.

Constructorul lucrează cu peste 100 de muncitori, iar partea grea a lucrărilor a fost realizată, urmând ca de acum să înceapă montarea plăcilor de granit și a stâlpilor rămași.

Proiectul a fost chiar blocat la un moment dat, însă năvodărenii au vrut ca el să continue și în acest sens au fost strânse peste 10 000 de semnături. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 28 de milioane de lei, bani obținuți din fonduri europene.

VEZI VIDEO