Anunț privind ajutorul pentru încălzirea locuinței în perioada sezonului rece 2019-2020

0
1331

Năvodărenii pot solicita acordarea ajutorului de încălzire începând de luni, 21 octombrie

Primăria Orașului Năvodari demarează, săptămâna viitoare, procedurile de aplicare a OUG nr. 70/2011 privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece 2019-2020.

Cererea pentru acordarea ajutorului de încălzire, declarația pe proprie răspundere, precum și celelalte acte doveditoare privind componența familiei și veniturile realizate pot fi depuse în următoarele locații, după cum urmează:

• pentru gaze naturale și Enel, la Compartimentul Fond Locativ, Sprijinire asociații de proprietari (sediul Termica Distribuție Năvodari SRL)

• pentru energie termică – la Cantina de Ajutor Social

• pentru lemne, cărbuni și combustibili petrolieri, la sediul Direcției Asistență Socială.

Programul de lucru cu publicul este următorul:

• Luni-Miercuri, între orele 09:00-15:00

• Joi, între orele 09:00-17:00

• Vineri, între orele 09:00-12:00.

 

Ajutorul de încălzire pentru persoanele racordate la sistemul centralizat se acordă în situația în care venitul lunar net pe membru de familie este de până la 786 de lei și de maximum 1082 de lei în cazul persoanelor singure.

Pentru acordarea subvenției persoanelor racordate la energie electrică, gaze naturale, lemne și combustibil solid, veniturile nete nu trebuie să depășească 750 lei pe membru de familie.

Năvodărenii care doresc să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinței pe toată durata iernii pot depune actele necesare până pe data de 20 noiembrie. Și persoanele care solicită acordarea subvenției după această dată pot beneficia de ajutorul de încălzire însă doar pentru lunile de iarnă rămase.

Consultați condițiile ce conduc la excluderea ajutorului de încălzire în Anexa atasata.

Anexa excluderea acordarii ajutorului de incalzire