Activitatea cu publicul, suspendată temporar la Serviciul Impozite și Taxe Locale

0
191

Primăria Orașului Năvodari anunță că începând de vineri, 2 aprilie, activitatea cu publicul este suspendată temporar la Serviciul Impozite și Taxe Locale, ca urmare a confirmării unor noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului de specialitate.

Întrucât sănătatea populației și a angajaților instituției publice rămâne prioritatea numărul unu, rugăm toți contribuabilii să efectueze plățile online, prin intermediul serviciului ETAX, să comunice online cu instituția publică, pe adresa de e-mail impozite@primaria-navodari.ro, și să utilizeze pentru depunerea cererilor formularele electronice disponibile pe site-ul instituțional https://www.primaria-navodari.ro/, în secțiunea ”Formulare online”. Declarațiile fiscale pot fi trimise prin intermediul Poștei Române.

Facem apel către toți cetățenii să manifeste înțelegere și răbdare, întrucât soluționarea cererilor va fi îngreunată în această perioadă. Primăria Orașului Năvodari asigură dezinfecția tuturor spațiilor și ia toate măsurile de protecție a publicului și a personalului propriu.

Personalul de specialitate al Serviciului Impozite și Taxe Locale va răspunde, în limita posibilităților, la numărul 0241/762.675 pentru rezolvarea urgentă a diferitelor probleme aferente serviciului.

Pentru suport în crearea online a conturilor ETAX puteți apela cu încredere numărul 0241/762.675, int. 30.