1 Martie 2021. Echipa Primăriei Orașului Năvodari vă urează o primăvară frumoasă!

0
714

„Mărțișorul este pentru noi toți o tradiție frumoasă, care ne aduce mereu aminte să apreciem lucrurile simple și pline de semnificație. Vă doresc, dragi doamne și domnișoare, să aveți parte de o primăvară frumoasă, plină de bucurii și împliniri!”, transmite primarul Florin Chelaru pe pagina sa oficială de Facebook, cu ocazia zilei de 1 Martie

”În ciuda vremii de afară, vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!”, a transmis și viceprimarul Aurelian Dumitrașcu pe pagina sa oficială de Facebook

1 Martie, o zi frumoasă alături de copiii de la Centrul de Zi Năvodari

Ca în fiecare an, copiii de la Centrul de Zi ne surprind cu cele mai frumoase mărțișoare pregătite cu entuziasm și bucurie.

Împărtășim frumoasele creații și vă transmitem gândurile sincere ale micilor artiști: Să aveți o primăvară frumoasă, colorată cu multe zâmbete!

Sosirea primăverii, sărbătorită cu emoție la Creșa nr. 20 din Năvodari

Cele mai frumoase mărțișoare sunt cele oferite din suflete de copii. Și anul acesta, copiii de la Creșa nr. 20 din Năvodari, sub atenta îndrumare a personalului, au pregătit cele mai frumoase mărțișoare, pe care le-au dăruit cu emoție mamelor lor.

Dincolo de bucuria realizării fiecărui mărțișor, micuții au învățat că venirea primăverii este un bun prilej de a dărui.

Copiii și întreg personalul creșei vă urează ”O primăvară minunată!”

Vă așteptăm cu drag și pe paginile noastre de Facebook:

https://www.facebook.com/primarianavodari

și Instagram: https://www.instagram.com/primarianavodari/?hl=en