1 Decembrie la Centrul de Zi pentru Copii

0
591

1 Decembrie 1918 este Ziua Națională a României și marchează un eveniment istoric extrem de important: unirea Transilvaniei cu România. Pentru că ne dorim ca beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii să înțeleagă semnificația acestei zile importante din istoria țării noastre, am

sărbătarit-o în avans. Prin povestiri istorice și activități interesante am dorit să trezim copiilor sentimente de mândrie și prețuire a istoriei neamului românesc, să le dăm prilejul să descopere valorile morale ale poporului român: dragostea de țară, eroismul, vitejia, bunătatea.

Copii au aflat lucruri noi despre istoria țării, au confecționat steaguri și au ascultat melodii patriotice. Sala de activități a fost împodobită cu elemente specifice Zilei Naționale a României, iar steagul țării noastre a fost prezent pe tot parcursul zilei. Pentru că mâine este sărbătorit Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României și al tuturor românilor, copiii au ascultat o poveste despre acesta, aflând lucruri noi.

Pentru că dorința majoră a angajaților Centrului de Zi pentru Copii este să aducă un plus de cunoștințe și de bucurie în viața copiilor, sperăm că în această zi specială am reușit să le umplem sufletele de  mândrie față de țara noastră.