1 Iunie, sărbătoarea copilăriei! Cum a fost marcată această zi la Creșa nr. 20 și Centrul de Zi pentru Copii din Năvodari

0
2921

Copiii de la Creșa nr. 20 și cei de la Centrul de Zi din cadrul Direcției Asistență Socială Năvodari au avut parte și în acest an de nenumărate surprize cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului. Toți copiii au fost întâmpinați, luni, într-un decor de sărbătoare și au avut parte de activități recreative, cu cântece, dans, dulciuri și multă voie bună.
În cinstea lor, echipa Creșei nr. 20, împreună cu echipa Casei de Cultură și Bibliotecii ”Pontus Euxinus” Năvodari, au organizat joi o activitate comună, în cadrul căreia copiii au ascultat povești, au testat marionete și au realizat, sub atenta grijă și îndrumare a personalului, un colaj din materiale deja decupate.
Activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului au continuat, luni, cu un Carnaval al Veseliei, toți copiii creșei fiind întâmpinați cu baloane colorate, coifuri, cu mult-îndrăgita pictură pe față, dar și cu o mică surpriză dulce. De altfel, întreaga săptămâna care a precedat Ziua Copilului a fost marcată de importanța acestei zile – toate activitățile desfășurate au abordat tema ”Copil ca tine sunt și eu”.
Timp de o săptămână, copiii de la Creșa nr. 20 au fost implicați în numeroase activități, precum: lipire  “Curcubeu” din materialul rămas din ascuțirea creioanelor; ”Baloane colorate” din bucățele de hârtie; colorare – Copiii din diferite regiuni ale lumii; joc de masă “Alege și
potrivește chipuri de copil”; joc de rol : Ne pregătim de petrecere!; muzică și miscare – “O lume minunată”, “Dulcea mea copilărie”, “Dacă pentru o zi toți părinții ar fi copii”, “Hora copiilor veseli” .

La mulți ani tuturor copiilor! Să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca pe o rază de lumină și să vă bucurați de toate minunile acestei lumi!