Stimati locuitori ai orasului Navodari, speram ca acest site sa va puna la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie si in acelasi timp sa va ofere o experienta placuta.

   Va informam ca toate actiunile noastre sunt transparente, pentru ca dorim sa se creeze o imagine reala a administratiei locale la nivelul orasului si nu numai, iar cei ce vor vizita site-ul nostru sa fie convinsi de acest lucru .

   Vom incerca impreuna sa rezolvam problemele cu care ne confruntam si sa obtinem rezultate cat mai bune, in toate activitatile noastre pe care le intreprindem in interesul comunitatii locale si al locuitorilor orasului

   Am convingerea ca, impreuna vom reusi si vom face ca orasul nostru sa fie un oras curat, prosper, astfel ca fiecare locuitor sa fie mandru ca locuieste in Navodari.

   Vom finaliza proiectele incepute, vom initia alte proiecte de care avem nevoie si vom incerca sa construim impreuna orasul pe care ni-l dorim.

   Suntem deschisi la nou si ne bucuram sa ne trimiteti opiniile si ideile dumneavoastra, pentru ca realitatea o cream numai impreuna cu dumneavoastra.

VA DORESC NUMAI BINE SI VA TRANSMIT SALUTUL
MEU SI AL INTREGII MELE ECHIPE!

NICOLAE MATEI

Primar al Orașului Năvodari